Evliya Çelebi İlkokulu

Vizyon: İstiyoruzki ; okulumuzda birinci öncelik öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun. İstiyoruzki ; veli öğrencisini gönderdiği okuldan gurur duysun. İstiyoruzki ; öğretmenler ve öğrenciler öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutluluk duysun. İstiyoruzki ; çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp,okuldan övünsün. İstiyoruzki ; okulumuzda yer alan herkes,her zaman gelişime ve değişime açık ve üretici olsun. İstiyoruzki; okulumuzun en önemli desteği ve parçası velilerimiz olsun.

Misyon: Bütün öğrencilerimize bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve öğrenmek için çaba harcayabilen kişiler olarak yetişmelerine imkan sağlamak ve onları 21. Yüzyıla hazırlamak için varız . Amacımız okulumuzu tercih eden öğrencilerin iyi eğitimlerini sağlamak ve başarılı bir insan olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00-18:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning

WEB - https://evliyacelebiio.meb.k12.tr

Adres - Demirkapı Mah. Bağcılar Asfaltı Cad. No157/1 Bağcılar/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bağcılar Çiftlik Demircan Cami yanında yer almaktadır.

Adres - Demirkapı Mah. Bağcılar Asfaltı Cad. No157/1 Bağcılar/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 15 dakika yürüme mesafesinde olup; okulumuza Bağcılar Çiftlik, Göztepe Mahallesi minibüsleri ve 92B, 92Ş, HT1,92 hat nolu otobüslerle ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.