YAKAN TOP OKUL TAKIMIMIZ

YAKAN TOP OKUL TAKIMIMIZ

2018-2019 öğretim yılında okulumuz mendil kapmaca yarışmasına katılmıştır. Her sene  geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlenen yarışmalara gittikçe daha da güçlenerek çıkacağız. Çocuklarımızı daima spora teşvik edelim. Bazı ünlülerin sporla ilgili söylediği sözlere bir göz atalım. 

“Kariyerim boyunca 9000’den fazla başarısız atış yaptım, 300’den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı!”

Michael Jordan

“Hiçbir şeye sınır koymamalısınız. Ne kadar hayal ederseniz, o kadar ileriye gidebilirsiniz.”

Michael Phelps

"Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Mustafa Kemal Atatürk

“Hareket eksikliği her insanda iyi kondisyonu yok eder. Hareket ve metodolojik fiziksel egzersiz ise onu korur ve sürdürülebilmesini sağlar.”

Eflatun

Fitness yalnızca sağlıklı bir vücudun en önemli anahtarı değildir. O aynı zamanda dinamik ve yaratıcı entelektüel aktivitenin de temelidir.”

John F. Kennedy

08.03.2019 573

08-03-201908-03-201908-03-2019